Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli gömlek yıkamak

Rüyada kirli gömlek yıkamak

Rüyada kirli gömlek yıkamak rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına alamet eder.

Rüyada kirli gömlek yıkamak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren tesadüfi fırsatlar söz konusu olabilir veya işle ilgili bazı konular aniden lehinize dönebilir.

Rüyada kirli gömlek yıkamak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kirli gömlek görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kirli gömlek görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, merdiven atlayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kirli gömlek giymek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gömleğinin kirlendiğini görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments