Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölün içinde timsah görmek

Rüyada gölün içinde timsah görmek

Rüyada gölün içinde timsah görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gölün içinde timsah gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmek yerine geleceğiniz hakkında daha olumlu düşünmeye başlamanızda fayda var.

Rüyada gölün içinde timsah görmek sorunlarını unutacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada havuzun içinde timsah görmek geçim derdi çekmeyeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada denizin içinde timsah görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada su içinde timsah görmek onlara doyasıya sarılacağına, çarelere kavuşacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine alamet eder.

Rüyada ev içinde timsah görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, şen kahkahalar atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada timsahı suyun içinde görmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada deniz içinde timsah görmek icat yapacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde timsah görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments