Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde timsah görmek

Rüyada evin içinde timsah görmek

Rüyada evin içinde timsah görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, planların sarkacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde timsah gördüyseniz:

  • Sizin ihtiyaçlarınızla diğerlerinin ihtiyaçları farklı olabilir.

Rüyada evin içinde timsah görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada deniz içinde timsah görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine alamet eder.

Rüyada ev içinde timsah görmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuzun içinde timsah görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına işarettir.

Rüyada su içinde timsah görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zorlukları teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsahı suyun içinde görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölün içinde timsah görmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada denizin içinde timsah görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments