Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsahı suyun içinde görmek

Rüyada timsahı suyun içinde görmek

Rüyada timsahı suyun içinde görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada timsahı suyun içinde gördüyseniz:

  • Ortaklık veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda dikatli ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada timsahı suyun içinde görmek söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine inanılır.

Rüyada su içinde timsah görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada ev içinde timsah görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin içinde timsah görmek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet eder.

Rüyada havuzun içinde timsah görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde timsah görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, zayıflayacağına delalet eder.

Rüyada deniz içinde timsah görmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına inanılır.

Rüyada gölün içinde timsah görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments