Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde timsah görmek

Rüyada su içinde timsah görmek

Rüyada su içinde timsah görmek sorunlarının günden güne artacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, moralin bozulacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada su içinde timsah gördüyseniz:

  • Başkalarının ilerlemesine katkıda bulunmak yerine kendi yaşamınızı geliştirmenize fayda sağlayacak değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada timsahı suyun içinde görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada su içinde timsah görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, derde ve kedere düşeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ev içinde timsah görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin içinde timsah görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada gölün içinde timsah görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde timsah görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Rüyada deniz içinde timsah görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sıkıntı yükleneceğine alamet eder.

Rüyada havuzun içinde timsah görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments