Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzun içinde timsah görmek

Rüyada havuzun içinde timsah görmek

Rüyada havuzun içinde timsah görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, bir araya geleceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada havuzun içinde timsah gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız, meslektaşlarınız ya da yakın çevrenizdeki kişiler önemsiz konular üzerinde anlaşmak amacıyla fazla zaman kaybetme eğiliminde olabilir.

Rüyada havuzun içinde timsah görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda timsah görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölün içinde timsah görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde timsah görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz içinde timsah görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada su içinde timsah görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizin içinde timsah görmek iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsahı suyun içinde görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments