Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev içinde timsah görmek

Rüyada ev içinde timsah görmek

Rüyada ev içinde timsah görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, yılmayacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, her geçen gün başarıların artacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada ev içinde timsah gördüyseniz:

  • Belli konuların net bir şekilde anlaşılmasını ya da belli anlaşmalarda karşılıklı beklentilerin açıkça kavranmasını sağlamanız gerekiyor.

Rüyada ev içinde timsah görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada deniz içinde timsah görmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, ondan kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada gölün içinde timsah görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada denizin içinde timsah görmek başkalarının malına göz dikeceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına yorulur.

Rüyada havuzun içinde timsah görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına tabir olunur.

Rüyada su içinde timsah görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde timsah görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalet eder.

Rüyada timsahı suyun içinde görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments