Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz içinde timsah görmek

Rüyada deniz içinde timsah görmek

Rüyada deniz içinde timsah görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz içinde timsah gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada deniz içinde timsah görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada denizin içinde timsah görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, hasta ise iyileşeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde timsah görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuzun içinde timsah görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına delalet eder.

Rüyada ev içinde timsah görmek maddi kolaylığa ulaşacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada timsahı suyun içinde görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına inanılır.

Rüyada su içinde timsah görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına yorulur.

Rüyada gölün içinde timsah görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments