Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin içinde timsah görmek

Rüyada denizin içinde timsah görmek

Rüyada denizin içinde timsah görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, iş kaybı yaşanacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, yönetici makamına geleceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin içinde timsah gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, yaratıcılık gerektiren işleriniz veya çocuklarınızla ilgili konularda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada denizin içinde timsah görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, iyi habere, gittiği yolda yalnız kalacağına tabir olunur.

Rüyada deniz içinde timsah görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine delalet eder.

Rüyada ev içinde timsah görmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına işaret eder.

Rüyada evin içinde timsah görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine tabir olunur.

Rüyada gölün içinde timsah görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuzun içinde timsah görmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına inanılır.

Rüyada timsahı suyun içinde görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada su içinde timsah görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments