Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölü yüzerek geçmek

Rüyada gölü yüzerek geçmek

Rüyada gölü yüzerek geçmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gölü yüzerek geçmek gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişkinin beslenmesi gerekiyor.

Rüyada gölü yüzerek geçmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölden yüzerek geçmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölden karşıya geçmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, işlerinizin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gölün üstünden geçmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine delalettir.

Rüyada gölün üzerinden geçmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına tabir olunur.

Rüyada gölden yürüyerek geçmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, borçların artacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına yorulur.

Rüyada gölde yüzen birini görmek işlerin toparlanacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına yorulur.

Rüyada gölde yüzen görmek bolluk içinde yaşayacağına, kazancının artacağına,, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments