Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölden yürüyerek geçmek

Rüyada gölden yürüyerek geçmek

Rüyada gölden yürüyerek geçmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yeni işlere atılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada gölden yürüyerek geçmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda yaşadığınız hareketlilik size bazı kalpleri fethetmek için cesaret toplamanıza yardımcı olabilir.

Rüyada gölü yüzerek geçmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, oğlu evli ise boşanacağına yorulur.

Rüyada gölün üstünden geçmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına delalettir.

Rüyada gölden karşıya geçmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, adımlarını daha sağlam atacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölün üzerinden geçmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gölden yürüyerek geçmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, çok büyük ses getireceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölden yüzerek geçmek asla harama bulaşmayacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada göl kenarında ev görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, büyük miktarda para kazanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli göle girmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments