Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde yüzen birini görmek

Rüyada gölde yüzen birini görmek

Rüyada gölde yüzen birini görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine işarettir.

Rüyada gölde yüzen birini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda, farklı ya da dış faktörlere dayalı eğilimler söz konusu olabilir.

Rüyada gölde yüzen insanlar görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada gölde yüzenleri görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına delalettir.

Rüyada gölde yüzen ördek görmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına işaret eder.

Rüyada gölde yüzen balık görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada gölden yüzerek geçmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada gölde yüzen görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada gölü yüzerek geçmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gölde yüzen birini görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments