Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde yüzen görmek

Rüyada gölde yüzen görmek

Rüyada gölde yüzen görmek prestij kaybı yaşayacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölde yüzen gördüyseniz:

  • Kısa yoldan ilerlemeye çalışırsanız sonuçları istendiği şekilde olmayabilir.

Rüyada gölde yüzen balık görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölü yüzerek geçmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada gölde yüzenleri görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada gölden yüzerek geçmek rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına delalet eder.

Rüyada gölde yüzen insan görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölde yüzen insanlar görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına alamet eder.

Rüyada gölde yüzen ördek görmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada gölde yüzen birini görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments