Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölün üzerinden geçmek

Rüyada gölün üzerinden geçmek

Rüyada gölün üzerinden geçmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, ailenin büyüyeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına alamet eder.

Rüyada gölün üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olunmaması durumunda yanlış anlamalara dayalı olarak uzlaşma sağlanabilir.

Rüyada gölün üzerinden geçmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada gölden yürüyerek geçmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölden yüzerek geçmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölden karşıya geçmek rekabet edebilme gücünün artacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölü yüzerek geçmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada gölün üstünden geçmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, daha rahat para kazanacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada gölde su görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada göl içinde yürümek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments