Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölden karşıya geçmek

Rüyada gölden karşıya geçmek

Rüyada gölden karşıya geçmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına işaret eder.

Rüyada gölden karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Aklınızdakinin çok dışında, belli yaklaşımlarınızı tamamen değiştirmenize neden olabilecek bir çözüm veya seçenek yüzünü gösterebilir.

Rüyada gölden karşıya geçmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada denizden karşıya geçmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin karşısına geçmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, her zaman neşeli olacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobandan karşıdan karşıya geçmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yolun karşısına geçmek maceralara atılacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına delalettir.

Rüyada sudan karşıya geçmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada trafikte karşıya geçmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, servet sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments