Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölden yüzerek geçmek

Rüyada gölden yüzerek geçmek

Rüyada gölden yüzerek geçmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kızına daima sahip çıkacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gölden yüzerek geçmek gördüyseniz:

  • Yeni seçenekler oluşturabilmek için, öncelikle mevcut fırsatları değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada gölü yüzerek geçmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölden yüzerek geçmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada gölün üstünden geçmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, huzurunun eski haline döneceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölden karşıya geçmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, dostlardan zarar görüleceğine, kendisini çok yıpratacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölün üzerinden geçmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölden yürüyerek geçmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gölde yüzen balık görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada gölde yüzen görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments