Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölün üstünden geçmek

Rüyada gölün üstünden geçmek

Rüyada gölün üstünden geçmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, zararların telafi edileceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölün üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız tasarruflar veya yatırımlar geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada gölün üstünden geçmek rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gölün üzerinden geçmek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada gölü yüzerek geçmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gölden karşıya geçmek kazancın gittikçe azalacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, bolluk ve bereket göreceğine alamet eder.

Rüyada gölden yüzerek geçmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına delalettir.

Rüyada gölden yürüyerek geçmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulur.

Rüyada gölün üstünde yürümek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada göl üstünde ev görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, rızkın çoğalacağına, kafa dinleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments