Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göle düşüp boğulmak

Rüyada göle düşüp boğulmak

Rüyada göle düşüp boğulmak aile işlerinin başına geçeceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, endişelerin biteceğine, zayıflayacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göle düşüp boğulmak gördüyseniz:

  • Uzlaşılması zor isteklerle gelen kişiler yorucu olabilir, elinizden geldiğince kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada göle düşüp boğulmak inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölde boğulmak yapılan işte yeniden kara geçileceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına inanılır.

Rüyada gölde boğulan birini görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölde boğulduğunu görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gölde boğulanı kurtarmak kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada göle düşeceğini görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada göle düşen birini kurtarmak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments