Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde boğulanı kurtarmak

Rüyada gölde boğulanı kurtarmak

Rüyada gölde boğulanı kurtarmak artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada gölde boğulanı kurtarmak gördüyseniz:

  • Belli bir teklif ya da önerinin değerlendirmesini yaparken gerçekçi olmanızda fayda var.

Rüyada gölde boğulanı kurtarmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölden birini kurtarmak çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına alamet eder.

Rüyada göle düşen birini kurtarmak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, tazeleneceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına alamet eder.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada göle düşüp boğulmak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine delalet eder.

Rüyada gölde boğulan birini görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına yorulur.

Rüyada gölde boğulmak düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gölde boğulduğunu görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments