Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde boğulduğunu görmek

Rüyada gölde boğulduğunu görmek

Rüyada gölde boğulduğunu görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, insanları sakinleştireceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına alamet eder.

Rüyada gölde boğulduğunu gördüyseniz:

  • Sunabileceklerinizden faydalanabilecek kişiler olabilir.

Rüyada gölde boğulanı kurtarmak kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada gölde boğulduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada gölde boğulmak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, her istediğini elde edeceğine işarettir.

Rüyada gölde boğulan birini görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada göle düşüp boğulmak ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada gölü yüzerek geçmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, maddi olanaklarının artacağına, işlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölün üzerinden geçmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments