Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, umutlarının kırılacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Sert tutumlar size zarar verebilir.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğulmadan kurtulmak gülmeye hasret kalacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına işarettir.

Rüyada denizde boğulmaktan kurtulmak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine alamet eder.

Rüyada boğulmaktan kurtulduğunu görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, tartışmaların sonlandırılacağına delalettir.

Rüyada havuzda boğulurken kurtulmak çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sudan boğulmaktan kurtulmak çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak ne yapacağını şaşıracağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments