Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde boğulmak

Rüyada gölde boğulmak

Rüyada gölde boğulmak tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, canlanacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gölde boğulmak gördüyseniz:

  • Ani çıkışlardan kaçının.

Rüyada gölde boğulan birini görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine alamet eder.

Rüyada gölde boğulmak makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gölde boğulanı kurtarmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine alamet eder.

Rüyada gölde boğulduğunu görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada göle düşüp boğulmak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, mal ve mülk sahibi olmaya işaret etmektedir.

Rüyada göl suyunun çekilmesi görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına delalet eder.

Rüyada gölde su içmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, her şeyin ters gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments