Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göle düşeceğini görmek

Rüyada göle düşeceğini görmek

Rüyada göle düşeceğini görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göle düşeceğini gördüyseniz:

  • Bir seyahat, bazı kişilerin size bazı konularda eşlik etmesi ya da sevdiğiniz işlere zaman ayırmak size iyi gelebilir.

Rüyada göle düşeceğini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine delalet eder.

Rüyada birinin göle düştüğünü görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada göle düşen birini kurtarmak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine işaret eder.

Rüyada göle düşen birini görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada göle düşüp boğulmak insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına rivayet eder.

Rüyada gölün içinde timsah görmek yüksek diploma alacağına, işlerine dört elle sarılacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada gölün yükseldiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada göl su görmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments