Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde boğulan birini görmek

Rüyada gölde boğulan birini görmek

Rüyada gölde boğulan birini görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, keyifli olacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, büyük zararlar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gölde boğulan birini gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan sizi yanlış yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada gölde boğulan birini görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölde boğulanı kurtarmak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına delalettir.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına yorulur.

Rüyada gölde boğulduğunu görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına alamet eder.

Rüyada göle düşüp boğulmak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gölde boğulmak malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada gölcük görmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık göl görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments