Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölden birini kurtarmak

Rüyada gölden birini kurtarmak

Rüyada gölden birini kurtarmak malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, işlerinden de geri kalacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada gölden birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek sorunlar hakkında hazırlıklı olmanızda fayda var.

Rüyada gölden birini kurtarmak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada göle düşen birini kurtarmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada gölde boğulanı kurtarmak büyük bir üne sahip olunacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada baraj gölü görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işarettir.

Rüyada birinin göle düştüğünü görmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına inanılır.

Rüyada büyük göl görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına rivayet eder.

Rüyada göl içinde yürümek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, karısının çok mutlu olacağına, zararların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada göle girdiğini görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments