Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık göl görmek

Rüyada karanlık göl görmek

Rüyada karanlık göl görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, amacına ulaşacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık göl gördüyseniz:

  • Daha özgür, daha etkin olmak için aradığınız koşullar oluşabilir veya aradığınız bir şeyi ya da kimseleri bulabilirsiniz veya şansınızın dönmeye başladığı hissine kapılma olasılınız var.

Rüyada karanlık göl görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada durgun göl görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, rızıksız kalacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölde gezmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada gölde canlı balık görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine yorulur.

Rüyada orman içinde göl görmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz tutmuş göl görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, çok sorunlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada gölde abdest almak kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine işaret eder.

Rüyada gölün içinde ev görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments