Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölcük görmek

Rüyada gölcük görmek

Rüyada gölcük görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölcük gördüyseniz:

  • Mecburiyetten cesaret gerektiren işlere kalkışabilirsiniz.

Rüyada orman ve göl görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş gölde balık görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına inanılır.

Rüyada göl içinde yılan görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada göl kenarında balık tutmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada gölün içinde olduğunu görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göl ve ördek görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına alamet eder.

Rüyada durgun gölde yüzmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, kişinin evlatlarının artacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gölden balık toplamak gelirinin daimi olacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments