Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl baraj görmek

Rüyada göl baraj görmek

Rüyada göl baraj görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada göl baraj gördüyseniz:

  • Zararlı olabilecek ortamlardan uzak durmalısınız.

Rüyada göl baraj görmek düşmanlarını alt edeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına tabir olunur.

Rüyada baraj gölü görmek yürek yakan biri haline geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada baraj patlaması görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına alamet eder.

Rüyada sınav barajını geçmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına inanılır.

Rüyada baraja atlamak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine yorulur.

Rüyada boş baraj görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, fedakârlıklar yapacağına tabir olunur.

Rüyada baraj yapımı görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına inanılır.

Rüyada baraj inşaatı görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments