Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baraj gölü görmek

Rüyada baraj gölü görmek

Rüyada baraj gölü görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada baraj gölü gördüyseniz:

  • Ardından, iyi mi yoksa kötü mü yaptığınızı düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada göl baraj görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, küs kimselerin barışacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına rivayet eder.

Rüyada baraj gölü görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük baraj görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada baraj suyu görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına inanılır.

Rüyada barajın taştığını görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada baraj görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına inanılır.

Rüyada dolu baraj görmek elinin darlığa düşeceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına alamet eder.

Rüyada baraj inşaatı görmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments