Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baraja atlamak

Rüyada baraja atlamak

Rüyada baraja atlamak borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada baraja atlamak gördüyseniz:

  • Belli konularda bilgi edinme talebinizde ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada baraja atlamak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine yorulur.

Rüyada yeşil baraj görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada baraj suyu görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, hedeflerine yaklaşacağına inanılır.

Rüyada bulanık baraj görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına delalet eder.

Rüyada boş baraj görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına delalettir.

Rüyada barajın taştığını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına yorulur.

Rüyada barajda olmak evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına inanılır.

Rüyada göl baraj görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments