Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baraj yapımı görmek

Rüyada baraj yapımı görmek

Rüyada baraj yapımı görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, düşmanından uzak olacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kendi işinin patronu olunacağına rivayet eder.

Rüyada baraj yapımı gördüyseniz:

  • İnsanlardan önemli konularda işinize yarayabilecek bilgiler alabilirsiniz.

Rüyada baraj yapımı görmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına inanılır.

Rüyada yol yapımı görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada yol yapımında çalışmak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada saç yapımı görmek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada yapımcı görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına işaret eder.

Rüyada köprü yapımı görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına tabir olunur.

Rüyada ev yapımını görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, takdir toplayacak işler yapacağına, maddi açıdan zarar edileceğine yorulur.

Rüyada cami yapımı görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments