Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baraj inşaatı görmek

Rüyada baraj inşaatı görmek

Rüyada baraj inşaatı görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada baraj inşaatı gördüyseniz:

  • Maddi başlıkları ikili ilişkilere karıştırmamakta fayda var.

Rüyada baraj inşaatı görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz baraj görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada barajda yüzdüğünü görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işaret eder.

Rüyada barajda olmak istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine delalettir.

Rüyada baraja düşmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet eder.

Rüyada baraj yapmak girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalettir.

Rüyada baraj suyu görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolu baraj görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, onlara sanat öğreteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments