Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baraj patlaması görmek

Rüyada baraj patlaması görmek

Rüyada baraj patlaması görmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada baraj patlaması gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutmanızda fayda var.

Rüyada baraj patlaması görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada baraj görmek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, çok yoğun çalışacağına tabir olunur.

Rüyada sınav barajını geçmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, mesleğine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada baraj yapıldığını görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada baraj suyu görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına işarettir.

Rüyada boş baraj görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada baraj yapımı görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada barajın taştığını görmek elini haramdan uzak tutacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments