Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınav barajını geçmek

Rüyada sınav barajını geçmek

Rüyada sınav barajını geçmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, umutlanacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına inanılır.

Rüyada sınav barajını geçmek gördüyseniz:

  • Her tür iletişim problemine açık bir süreçtesiniz.

Rüyada sınav barajını geçmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına yorulur.

Rüyada su barajı görmek aileyle iş yapmayacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, ayaklandıracağına tabir olunur.

Rüyada baraj yapmak yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada baraja düştüğünü görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına rivayet eder.

Rüyada barajda boğulmak yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baraj yapıldığını görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık baraj görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, yapacağı planların altüst olacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına işarettir.

Rüyada baraj gölü görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments