Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş baraj görmek

Rüyada boş baraj görmek

Rüyada boş baraj görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, borçlarını bitireceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş baraj gördüyseniz:

  • Duygularınızı serbest bırakmanız durumunda evde sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada boş baraj görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil baraj suyu görmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına inanılır.

Rüyada baraj suyu görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine işarettir.

Rüyada su barajı görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada baraja atlamak problemlerle baş etmekte zorlanacağına, endişelerin biteceğine, huzurunun artacağına alamet eder.

Rüyada barajda yüzdüğünü görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada sınav barajını geçmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada barajda boğulmak ele geçecek haram mal ve paraya, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments