Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gol atıldığını görmek

Rüyada gol atıldığını görmek

Rüyada gol atıldığını görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kazancının sürekli artacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Rüyada gol atıldığını gördüyseniz:

  • Kişisel sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada gol atıldığını görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine alamet eder.

Rüyada gol yemek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, içsel güvensizliklerinize, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine delalettir.

Rüyada golden cinsi köpek görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada kaleye gol atmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, gün yüzü görmeyeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada futbolda gol atmak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, adımlarını daha sağlam atacağına işaret etmektedir.

Rüyada futbol maçında gol atmak gururlandıracak işler yapacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada golden elma görmek büyük problemler yaşanacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine delalettir.

Rüyada gol atamamak borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments