Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaleye gol atmak

Rüyada kaleye gol atmak

Rüyada kaleye gol atmak bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaleye gol atmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu zorlama eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada kaleye gol atmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine delalet eder.

Rüyada gol atmak günahlarının affedileceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada futbol maçında gol atmak çok mutlu olacağına, sevineceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine tabir olunur.

Rüyada top oynamak ve gol atmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalettir.

Rüyada maçta gol atmak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada topla gol atmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, vefa göstereceğine tabir olunur.

Rüyada top oynamak gol atmak düşman hususunda keder ve üzüntüye, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments