Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada futbol maçında gol atmak

Rüyada futbol maçında gol atmak

Rüyada futbol maçında gol atmak sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına delalet eder.

Rüyada futbol maçında gol atmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara katkıda bulunmak isteyebilirsiniz.

Rüyada futbol maçında gol atmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine tabir olunur.

Rüyada maç yapmak ve gol atmak rızkın daim ve hayırlı olacağına, imkânsızı başaracağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada maçta gol atmak maddi açıdan nefes alınacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak büyük üzüntüler yaşayacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, kendini her konuda geliştireceğine işaret eder.

Rüyada futbol gol atmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına işarettir.

Rüyada futbol oynamak gol atmak istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine alamet eder.

Rüyada futbolda gol atmak işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, rızkının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada futbol oynayıp gol atmak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, daha iyi yerlere geleceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments