Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada golden cinsi köpek görmek

Rüyada golden cinsi köpek görmek

Rüyada golden cinsi köpek görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada golden cinsi köpek gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kendinize saklamalısınız.

Rüyada golden cinsi köpek görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada golden köpek sevmek bol bol hayır duası alınacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada golden köpek görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, kazancının günden güne artacağına işarettir.

Rüyada köpekle cinsi münasebette bulunmak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulur.

Rüyada kaleye gol atmak iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, konforunun yerinde olacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gol yemek büyük bir projeye girileceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada golden elma görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına delalettir.

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments