Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gol yemek

Rüyada gol yemek

Rüyada gol yemek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada gol yemek gördüyseniz:

  • Daha çok çevrenize dönüksünüz.

Rüyada gol yemek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına inanılır.

Rüyada topla gol atmak kişinin kafasının rahat edeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, elindekini de bitireceğine delalettir.

Rüyada golden retriever görmek mevkilerinin yüksek olacağına, bir ömür olacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına delalet eder.

Rüyada kaleye gol atmak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada takımının gol attığını görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına delalet eder.

Rüyada golden köpek sevmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine işarettir.

Rüyada gol atamamak yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, huzur içinde yatacağına yorulur.

Rüyada maç yapmak ve gol atmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments