Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gol atamamak

Rüyada gol atamamak

Rüyada gol atamamak aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada gol atamamak gördüyseniz:

  • Daha sonra faydası olacağını düşünüyorsanız yedek planlar yapmanızda fayda var.

Rüyada gol atamamak tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına alamet eder.

Rüyada futbol gol atmak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine inanılır.

Rüyada golden elma görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gol atmak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada golden cinsi köpek görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada topla gol atmak sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gol yemek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine inanılır.

Rüyada futbol oynayıp gol atmak duygularını açığa vuracağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments