Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada golden elma görmek

Rüyada golden elma görmek

Rüyada golden elma görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, kısmetin kapanacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına işarettir.

Rüyada golden elma gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada golden elma görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, küs kimselerin barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada maç yapmak ve gol atmak mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada top oynamak ve gol atmak şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada futbol oynamak gol atmak hayatındaki rahatlığın artacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, çok zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada gol kurtarmak ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada topla gol atmak iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına alamet eder.

Rüyada takımının gol attığını görmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada maçta gol atmak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, hayırlı bir yola girileceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments