Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada futbolda gol atmak

Rüyada futbolda gol atmak

Rüyada futbolda gol atmak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine delalettir.

Rüyada futbolda gol atmak gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurabilir, arkadaşlarınızla fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Rüyada futbol maçında gol atmak moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, sorunlarını gidereceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya alamet eder.

Rüyada futbol oynamak gol atmak aile içinde de bereketin artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işarettir.

Rüyada futbol oynayıp gol atmak yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada futbolda gol atmak rahat bir yaşama kavuşulacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, büyük emekler vereceğine rivayet eder.

Rüyada futbol gol atmak daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, bekarlar için evlenmeye, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada gol atmak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada maçta gol atmak kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, doğru yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments