Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada futbol gol atmak

Rüyada futbol gol atmak

Rüyada futbol gol atmak gelir kaynaklarının kuruyacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına delalettir.

Rüyada futbol gol atmak gördüyseniz:

  • Tüm doğru hamleleri yapabilecek durumdasınız, başkaları farklı yoldan gitmenizi söylese bile kararlarınızı sorgulamayın.

Rüyada futbol maçında gol atmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalettir.

Rüyada futbol oynamak gol atmak zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, malına gelecek zarara, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine alamet eder.

Rüyada futbol gol atmak endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada futbol oynayıp gol atmak başını yastığa daha rahat koyacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, kazancının bereketleneceğine işaret eder.

Rüyada futbolda gol atmak ekmeğine haram sürmeyeceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza delalettir.

Rüyada top oynamak gol atmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işarettir.

Rüyada topla gol atmak zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments