Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topla gol atmak

Rüyada topla gol atmak

Rüyada topla gol atmak dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, namının yürüyeceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topla gol atmak gördüyseniz:

  • Hakkınızda gurur verici konuşmalar yapılabilir.

Rüyada top oynamak gol atmak çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine delalettir.

Rüyada top oynamak ve gol atmak aşkının da kalıcı olacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada topla gol atmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada futbol gol atmak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, elinin darda kalmayacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına inanılır.

Rüyada futbolda gol atmak hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada futbol maçında gol atmak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada futbol oynayıp gol atmak maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına, çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada kaleye gol atmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına, durumunuzun iyileşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments