Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gol atmak

Rüyada gol atmak

Rüyada gol atmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada gol atmak gördüyseniz:

  • Boşuna endişelenmeyin.

Rüyada futbol gol atmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına alamet eder.

Rüyada maçta gol atmak istenmeyen bir yolculuğa, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada futbol oynamak gol atmak sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada top oynamak ve gol atmak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaleye gol atmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada futbol maçında gol atmak bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, ev sahibi olunacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada futbolda gol atmak başarılarının devamlı olacağına, şükredeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine inanılır.

Rüyada maç yapmak ve gol atmak tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, başarılı bir insan olacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments