Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada futbol oynayıp gol atmak

Rüyada futbol oynayıp gol atmak

Rüyada futbol oynayıp gol atmak maddi olarak üstünlük elde edeceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, hidayete ereceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada futbol oynayıp gol atmak gördüyseniz:

  • Maddi, yaratıcılık gerektiren veya aşk hayatınızla ilgili konularda veya girişimlerinizde inisiyatif kullanmanızda fayda var.

Rüyada futbol oynayıp gol atmak çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına inanılır.

Rüyada futbol gol atmak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada futbol maçında gol atmak güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, rahatın ve konforun geleceğine işaret eder.

Rüyada futbolda gol atmak başarılarının çoğalacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına tabir olunur.

Rüyada futbol oynamak gol atmak kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına yorulur.

Rüyada maç yapmak ve gol atmak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına delalettir.

Rüyada gol atmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments