Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek

Rüyada gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek

Rüyada gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, mutlu olacağınıza, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu gördüyseniz:

  • Belli imalar ya ad işaret dili yoluyla istediklerinizi elde etmeniz veya işlerin istediğiniz şekilde gelişmesini sağlamanız kolay olmayabilir.

Rüyada gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına yorulur.

Rüyada yıldızlarla dolu gökyüzü görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde bir sürü yıldız görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzüne yıldızlara bakmak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yıldız almak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde ay ve yıldız görmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünü ve yıldızları görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments