Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden yıldız almak

Rüyada gökyüzünden yıldız almak

Rüyada gökyüzünden yıldız almak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, zorlukları aşacağına, varlıklı kimse olacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yıldız almak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bir durumu bozmakla korkutmaya çalışmanız ya da kontrolü elinde tutan kişileri bazı konularda zorlamanız istenilen etkiyi yaratmayabilir.

Rüyada gökyüzünde bir sürü yıldız görmek rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, atılan adımların zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada yıldızlı gökyüzü görmek canını ve malını garanti altına alacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzü ve yıldız görmek şansın yüzüne güleceğine, yüzünün güleceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde büyük yıldız görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldız görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzü ve yıldızları görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, amacına ulaşabileceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments