Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek yardımda bulunacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, en küçük sorunda parlayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla dolu gördüyseniz:

  • Geleceğinizi planlamalısınız.

Rüyada yıldızlarla dolu gökyüzü görmek sevindirici şeyler duymaya, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, karalar bağlayacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, doğruluğu bulacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde büyük yıldız görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, imkanlarının genişleyeceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde renkli yıldız görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde yıldızları seyretmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments